Yliopisto Massachusettsissa

Salem State University, Massachusetts // Yhdysvalloissa opiskelu

Opiskelu ulkomailla: Yliopisto Massachusettsissa

Salem State University sijaitsee Massachusettsin osavaltiossa kahdenkymmenen kilometrin päässä Bostonin keskustasta. Yliopisto on perustettu 1854 ja nykyään opiskelijoita on yli 57 eri maasta. Ilmapiiri on siis hyvin kansainvälinen.

Pääainevaihtoehtoja on tarjolla 40 kappaletta ja voit halutessasi jatkaa opintoja aina maisteriksi asti. Osavaltion yliopistona opinnot ovat laadukkaita, sekä yleisesti yksityisiä yliopistoja edullisemmat. Bostonin upea keskusta on saavutettavissa helposti julkisin kulkuneuvoin kaikilta koulun 5:ltä kampukselta, joten tekemistä riittää myös sijainnin puolesta. Koululla on tämän lisäksi tarjolla yli 60 opiskelijajärjestöä, jotka pitävät huolen siitä, että mielenkiintoisia tapahtumia riittää myös kampuksella.

Salem State Universityssä voit kokea myös upeat yliopistourheilu- tapahtumat, koulun urheilujoukkueiden kilpaillessa yli kymmenessä eri lajissa. Mikäli urheilun suhteen nälkä on vieläkin kovempi, voit mennä helposti katsomaan mm. Boston Bruinssien (NHL) ja Boston Celticsien (NBA) ottelutapahtumia.

• Paikkakunta: Salem, Massachusetts
• Kotisivut: http://www.salemstate.edu/
• Opiskelijoita: n. 9 300
• Opiskelija-opettajasuhde: 15:1