Chaminade University of Honolulu, Hawaii // Yhdysvalloissa opiskelu

Yliopisto

Honolulussa sijaitseva Chaminade University on loistava vaihtoehto opiskelijalle, joka haluaa kokea opiskelijaelämän eksoottisessa ilmapiirissä. Havaijilaisten rento asenne elämään, upeat rannat, sekä luonto tarjoavat upean mahdollisuuden ainutlaatuiselle kokemukselle opintojen ohessa. Honolulun läheisyys takaa myös sopivan määrän kaupunki läheisyyttä, joten aktiviteetteja riittää niin surffauksesta, rannalla rentoutumisesta kuin kaupungissa shoppailustakin kiinnostuneille.

Chaminade University tarjoaa tasokkaan oppimisympäristön, jossa sinun on mahdollista opiskella arvostettu tutkinto flip flopit jalassa. Upeat kokemuksen koulun ulkopuolella, kuten viikonloppureissut muille Hawaiin saarille, eivät varmasti jätä ketään kylmäksi.

Yliopistossa on edustettuna kymmeniä eri kansallisuuksia ja opiskelijajärjestöt ovat aktiivisia järjestämään tapahtumia ja retkiä. Koulun urheilujoukkueet pelaavat Division 2 -tasolla ja samassa konferenssissa on joukkueita toisilta Havaijin saarilta sekä ympäri länsirannikkoa, tarjoten urheilijoille mahdollisuuden matkustella paljon.

• Paikkakunta: Honolulu, Hawaii
• Yliopiston kotisivut: http://www.chaminade.edu
• Opiskelijoita: n. 2,700, joista n. 10% ulkomaalaisia opiskelijoita
• Opiskelija-opettajasuhde: 12:1