Berkeley College, New York City

Yhdysvalloissa opiskelu: Berkeley College, New York City

Ulkomaille opiskelemaan: Yliopisto new yorkissa

New Yorkin kaupungissa sijaitseva Berkeley College tarjoaa mahdollisuuden vaihto-opiskeluun tai koko tutkinnon suorittamiseen USA:ssa. Berkeley tarjoaa opintomahdollisuuksia kauppatieteissä, terveystieteissä ja muissa ammatillisissa opinnoissa. Suosittuimpina linjoina ovat fashion merchandising & management (<– Youtube: muodin opiskelu ulkomailla Berkeleyssä) ja international business -opintolinjat.

Berkeley College tarjoaa opintoja normaalista poikkeavasti lyhyemmissä opintojaksoissa. Kahden pidemmän lukukauden sijasta opintovuosi koostuu kolmesta kolmen kuukauden pituisesta opintojaksosta. Huomioitavaa on myös, että koululla on kampuksia New Yorkin keskustan lisäksi New Jerseyn puolella, joten voit valita kampuksen myös rauhallisemmalta alueelta.

New Yorkiin vaihto-opiskelemaan

Berkeley Collegeen voit lähteä kauttamme myös ns. free moverina vaihto-oppilaaksi. Voit opiskella vaihdossa joko yhden tai kaksi opintojaksoa. Kysy meiltä lisää.

Muodin opiskelu ulkomailla

Muodin opiskelusta ulkomailla kiinnostuneille suosittelemme Yhdysvalloissa sijaitsevista yliopistoistamme Berkeley Collegea. Espanjassa sijaitseva Marbella Design Academy on toinen vaihtoehto, johon kannattaa tutustua linkin kautta.

• Paikkakunta: New York City, NY
• Kotisivut: berkeleycollege.edu
• Opiskelijoita: n. yli 8 000

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

    Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

    Oletko kiinnostunut:

    Hakija:

    Kerro itsestäsi:

    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi