Bloomfield College, New Jersey

Bloomfield College, New Jersey // Yhdysvalloissa opiskelu

Yliopisto-opiskelu Yhdysvalloissa: Bloomfield yliopisto New Jersey:ssä

Bloomfield College on vuonna 1868 perustettu yliopisto, joka sijaitsee Bloomfieldin kaupungissa, New Jerseyssä. Se tarjoaa opiskelijoillemme kansainvälisen ja kulttuurisesti raikkaan ilmapiirin loistavalla sijainnilla, vain muutaman junapysäkin päässä Manhattanin sykkeestä.

Bloomfieldissä sinun on mahdollista suorittaa kandidaatin tutkinto opiskelijoista välittävässä ilmapiirissä, luokkakokojen ollessa sopivan pienet. Tarjolla ovat 25 eri päänainevaihtoehtoa eri painotuksilla, joista erikoisuutena mainittakoon Game Development-opintolinja, jota ei löydy kovin monen yliopiston tarjonnasta.

Mahdollisuudet nauttia opiskelijaelämästä USA:ssa ovat siis mitä mainioimmat. On kiinnostuksesi sitten nauttia suurkaupungin vilskeestä, shoppailusta, kulttuurillisista tapahtumista tai urheilusta, tarjoaa Bloomfield College siihen loistavat mahdollisuudet. Sijaiten New Jerseyn puolella, elinkustannukset ovat myös New Yorkin puolta edullisemmat, vaikka matkaa Manhattanille onkin vain 15 mailia. Koululla riittää myös hienoja urheilutapahtumia, sillä koulun urheilujoukkueet kilpailevat NCAA Division 2 -tasolla.

 

 • Paikkakunta: Bloomfield, New Jersey
 • Koulun kotisivut: http://www.bloomfield.edu
 • Opiskelijoita: 2 100 oppilasta ja yli 35 kansalaisuutta
 • Opiskelija-opettajasuhde: 16:1

Asiakkaan terveiset Bloomfieldista

Yliopisto-opiskelu Yhdysvalloissa alkoi vastikään asiakkaallamme Silvialla, ja pyysimme häntä lähettämään terveiset. Silvia kertoo viihtyneensä hyvin, vaikka rankkaakin on ollut. Lyhyet videoterveiset pääset katsomaan blogistamme klikkaamalla tästä.

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

  Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

  Oletko kiinnostunut:

  Hakija:

  Kerro itsestäsi:

  Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi