Chaminade University of Honolulu, Hawaii

Chaminade University of Honolulu, Hawaii // Yhdysvalloissa opiskelu

Yliopisto

Honolulussa sijaitseva Chaminade University on loistava vaihtoehto opiskelijalle, joka haluaa kokea opiskelijaelämän eksoottisessa ilmapiirissä. Havaijilaisten rento asenne elämään, upeat rannat, sekä luonto tarjoavat upean mahdollisuuden ainutlaatuiselle kokemukselle opintojen ohessa. Honolulun läheisyys takaa myös sopivan määrän kaupunkiläheisyyttä, joten aktiviteetteja riittää niin surffauksesta, rannalla rentoutumisesta kuin kaupungissa shoppailustakin kiinnostuneille.

Chaminade University tarjoaa tasokkaan oppimisympäristön, jossa sinun on mahdollista opiskella arvostettu tutkinto flip flop -jalassa. Upeat kokemukset koulun ulkopuolella, kuten viikonloppureissut muille Havaijin saarille, eivät varmasti jätä ketään kylmäksi.

Yliopistossa on edustettuna kymmeniä eri kansallisuuksia, ja opiskelijajärjestöt ovat aktiivisia järjestämään tapahtumia ja retkiä. Koulun urheilujoukkueet pelaavat Division 2 -tasolla, ja samassa konferenssissa on joukkueita toisilta Havaijin saarilta sekä ympäri länsirannikkoa, tarjoten urheilijoille mahdollisuuden matkustella paljon.

 • Paikkakunta: Honolulu, Hawaii
 • Yliopiston kotisivut: http://www.chaminade.edu
 • Opiskelijoita: Noin 2,700, joista noin 10% ulkomaalaisia opiskelijoita
 • Opiskelija-opettajasuhde: 12:1

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

  Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

  Oletko kiinnostunut:

  Hakija:

  Kerro itsestäsi:

  Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi