Eastern Connecticut State University, Connecticut

Eastern Connecticut State University, Connecticut // Yhdysvalloissa opiskelu

Yliopisto

Eastern Connecticut State University on vuonna 1889 perustettu Connecticutin osavaltion yliopisto. Kampus sijaitsee Willimanticin mukavassa kaupungissa New Englandin alueella, vain alle kahden tunnin ajomatkan päässä New York Cityn ja Bostonin kaupungeista.

ECSU:n noin 5,500 opiskelijaa, yli 20 eri kansallisuutta ja yksi USA:n “vihreimmistä” kampuksista takaavat mukavan ilmapiirin opinnoille. Tarjolla on tasokkaita opintovaihtoehtoja yli 30:ssä eri kandidaattitason pääaineessa sekä 6:ssa eri maisteritason tutkinnossa. Opintojen laadukkuudesta kertoo myös mm. The Princeton Review, jonka rankingissä ECSU oli USA:n koillisalueen parhaimmistoa.

Opintojen ulkopuolella oppilailla on mahdollisuus nauttia Willimanticin viihtyisästä kaupungista, osallistua koulun järjestämiin eri opiskelijaklubeihin ja organisaatioihin, tai vaikkapa käydä viikonloppureissulla New York Cityssä tai Bostonissa. ECSU:ssa on tarjolla myös paljon urheilumahdollisuuksia niin yliopistotasolla kuin harrastusmielessä (club sports) aina rugbysta ja kalastuksesta myöten.

 

 • Paikkakunta: Willimantic, Connecticut
 • Yliopiston kotisivut: http://www.easternct.edu/
 • Opiskelijoita: noin 5,500
 • Opiskelija-opettajasuhde: 16:1

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

  Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

  Oletko kiinnostunut:

  Hakija:

  Kerro itsestäsi:

  Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi