Humboldt State University, California

Humboldt State University, California // Yhdysvalloissa opiskelu

Yliopisto

Humboldt State University sijaitsee Kalifornian osavaltion pohjoisosassa, Arcatan kaupungissa. Kaupunki sijaitsee reilun parin tunnin ajomatkan päässä San Franciscon kaupungista ja on tunnettu yhtenä länsirannikon parhaista yliopistokaupungeista. Alue on myös erityisen tunnettu sen upeasta luonnosta, joka tarjoaa oppilaille mahdollisuuden nauttia upeista rannoista ja vuoristosta.

Humboldt State University on osa 23-kampuksen Kalifornia State University kokonaisuutta ja lukeutuu USA:n parhaisiin yliopistoihin hinta-laatusuhteeltaan. Lähes 50 pääainevaihtoehtoa, sekä 11 maisterin tutkintoa tarjoavat loistavan kirjon opintoaineita opiskelijoille. Erityisen tunnettuja ovat luonnonvarojen sekä tieteiden opintolinjat. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus tutustua käytännönläheisesti opintoihinsa esimerkiksi yliopiston suorituskyky- ja energiatutkimus–laboratorioissa.

HSU:n “freemover” vaihto-opiskelu tarjoaa suomalaisille opiskelijoille mahdollisuuden kokea Kalifornia lukukauden (semester) tai lukuvuoden ajan. Ohjelmaa kutsutaan nimellä HSU Study California ja siinä oppilailla on yli 100 vaihtoehtoista ohjelmaa opiskeluiden suhteen. Vaihtoehtoina ovat niin kandidaattitason kuin maisteritason kurssit.

Opiskelun ulkopuolella opiskelijalla on mahdollisuus nauttia pohjoisen Kalifornian luonnon tarjoamista mahdollisuuksista, NCAA Division II -tason urheilutapahtumista ja koulun tarjoamista yli 180:stä aktiviteettiklubista. Autolla matka taittuu helposti esimerkiksi San Franciscoon viikonlopun viettoon tai kokemaan maailmankuulun rannikkoajon highway 1:llä.

 • Paikkakunta: Arcata, California
 • Koulun Kotisivut: www.humboldt.edu
 • Opiskelijoita: 8,293
 • Opiskelija-opettajasuhde: 23:1

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

  Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

  Oletko kiinnostunut:

  Hakija:

  Kerro itsestäsi:

  Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi