Kent State University at Kent, Ohio

Yliopisto

Kent State University at Kent on vuonna 1910 perustettu Ohion osavaltion yliopisto. Kent tarjoaa todella laajan kirjon opintoja ja huipputasokkaita tutkintomahdollisuuksia niin kandidaatin, maisterin kuin tohtorin opinnoissa. Yliopisto sijaitsee Kentin opiskelijakaupungissa lähellä suuria kaupunkeja kuten Akron, Cleveland, Pittsburg ja Canton. Yliopistossa on yli 27,000 opiskelijaa, jotka edustavat noin 100 eri kansallisuutta. Ilmapiiri on siis hyvin kansainvälinen ja tarjoaa oppilaille mahdollisuuden kokea millaista opiskelijaelämä on USA:n suurissa yliopistossa. Koulun kampus on kuin oma opiskelijakaupunki, mistä kertovat mm. koulun oma lentokenttä ja golfkenttä, sekä yhteensä 24 eri ruokalaa.

Akateemisesti koulu on korkealle arvostettu ja esimerkiksi Times Higher Education, London arvosti Kent State:n parhaimpien yliopistojen joukkoon maailmassa. Yliopisto tarjoaa paljon laadukkaita opintovaihtoehtoja eri kiinnostuksiin ja moni kandidaatin tutkinnoista on mahdollista suorittaa kolmessa vuodessa. Tarjolla on yli 200 eri pää- ja sivuainevaihtoehtoa kandidaatin opinnoissa ja yli 50 pääainevaihtoehtoa maisterin sekä tohtorin opintoihin.

Vapaa-ajalla oppilaille riittää varmasti tekemistä. Kampuksella on tarjolla yli 300 eri opiskelijaklubia ja aktiviteettia, sekä koulun huikea noin 14,000 neliömetrin virkistyskeskus on oppilaiden käytettävissä. Koulu tarjoaa myös ilmaisen julkisen liikenteen kampukselta lähialueille sekä -kaupunkeihin. Kampuksella on tarjolla myös huippu tasokkaita yliopistourheilutapahtumia koulun joukkueiden kilpaillessa USA:n kovimmalla, NCAA Division 1 tasolla. Tapahtumat kuuluvat oppilaiden suosikkeihin ja tarjoavat ikimuistoisia kokemuksia aina tailgatingista todelliseen ison luokan school spirit -meininkiin.

 • Paikkakunta: Kent, Ohio
 • Kotisivut: www.kent.edu
 • Opiskelijoita: noin 27,500
 • Opiskelija-opettajasuhde: 20:1

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

  Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

  Oletko kiinnostunut:

  Hakija:

  Kerro itsestäsi:

  Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi