LaLiga UCAM

Espanjassa opiskelu: Liikuntatieteitä: LaLiga UCAM

Urheiluun erikoistunut yliopisto // espanjassa opiskelu

LaLiga-UCAM yliopisto on osa Universidad Católica San Antonio de Murcia yliopistokokonaisuutta, ja se keskittyy Espanjan jalkapalloliigan (LFP) kanssa yhteistyössä tarjottuihin maisterin opintoihin. Opintotarjontaan kuuluu kauppatieteisiin keskittyvä “MBA Sport Management” ja huippu-urheilutieteeseen sekä fyysiseen valmennukseen keskittyvä “High Performance Sport: Strength and Conditioning” -opintolinja. Molempien linjojen henkilökunnat koostuvat kansainvälisesti arvostetuista professoreista ja englannin kieleinen opetus on huippuluokkaista.

MBA – Sport Management -opintolinja on Espanjan jalkapalloliigan hyväksymä tutkinto, jonka tavoitteena on tarjota opiskelijalle tarvittavat taidot urheiluorganisaatiossa työskentelemiseen sekä johtamiseen. Huippulaadukkaan opetuksen lisäksi opintokokonaisuus koostuu paljolti myös käytännön esimerkeistä. Oppilaat mm. vierailevat opiskelun yhteydessä monissa eri huippuseuroissa, tutustuvat seurojen toimintaan sekä tapahtumien järjestelyyn. Espanjassa opiskelun lisäksi opintovuoteen kuuluu reissu Arabiemiraatteihin, jonka aikana vieraillaan Ferrari City:ssä, Qatar Aspire Akatemiassa, Dubai Sport World:ssä sekä Dubai Sport City:ssä. Huomionarvoista on tutkinnon oppilaiden tyytyväisyysarvostelussa saama erittäin korkea 4.61/5 arvosana.

Master in High Performance Sport: Strength and Conditioning -opintolinja on sekä Espanjan jalkapalloliiga LFP:n, että USA:n National Strength and Conditioning Association (NSCA) hyväksymä tutkinto. Tutkinnon opetussuunnitelma pyrkii antamaan paitsi hyvän teoreettisen sekä käytännön pohjan alalla työskentelemiseen, mutta myös tarvittavan kokemuksen riippumattomasta tutkimisesta, joka puolestaan on tärkeä osa urheilutiedettä. Oppilailla on opintojen yhteydessä mahdollisuus saavuttaa joko NSCA:n personal trainer (CPT) tai Certified Strength and Conditioning Specialist -lisenssi (CSCS).

Espanjassa opiskelu – yleistä ucam yliopistosta

UCAM Universidad Católica San Antonio on Espanjan itärannikolla Murcian kaupungissa sijaitseva yksityinen yliopisto. Arvostettu yliopisto tarjoaa monipuolisesti tutkintoja sekä espanjaksi että englanniksi. Kaupunkina Murcia tunnetaan kauttaaltaan hyvin siistinä ja mukavana opiskelijakaupunkina, jossa elinkustannukset ovat erittäin edulliset. Esimerkiksi jaettu asunto kaupungin ytimestä maksaa opiskelijalle vain 120-250€ kuukaudessa.

UCAM:n yliopistolla on aina ollut selvät opetukselliset tavoitteet ja opinnot perustuvat vahvasti seuraaviin periaatteisiin.

“Person to Person, Face to Face”. Yliopiston professorit ovat läheisiä opiskelijoiden kanssa, jokaisella opiskelijalla on henkilökohtainen tutor ja luokkakoot ovat sopivan pieniä. Tarjolla laaja skaala akateemisia ohjelmia ja tutkintoja, joilla on “European Higher Education Area” -status.

“Learning in Action”. UCAM panostaa vahvasti opiskelijoiden omien käytännön taitojen kehittämiseen. Yliopiston huippuluokkaiset puitteet, mukaan lukien laboratoriot ja studiot antavat opiskelijalle mahdollisuuden harjoitella opittuja asioita käytännön tilanteissa. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa työharjoittelu joko julkisessa tai yksityisessä instituutiossa, jossa he saavat kokea millaista on olla töissä “omalla alalla”. UCAM tarjoaa myös monia tutkimusmahdollisuuksia tehden yhteistyötä mm. Danonen, Vodafonen ja Siemensin kanssa.

“More than Knowledge – Values”. Hyvien arvojen jakaminen on tärkeä pilari, jolle yliopiston toiminta rakentuu: Opiskelijasta ei tule ainoastaan hyviä ammattilaisia, vaan heille kehittyy myös vahva henkilökohtainen etiikka ja empatia. UCAM:n tarjoaa mahdollisuuksia kehitykseen vapaaehtoistyön, kongressien, seminaarien, ja tutkimushankkeiden kautta. Katolisesta uskonnosta kiinnostuneille yliopisto tarjoaa erillisiä mahdollisuuksia uskonnon harjoittamiseen.

“Open and Global”. UCAM:in ollessa erittäin kansainvälinen instituutio on myös opiskelijoilla mahdollisuus saada kansainvälistä perspektiiviä. Tästä kertoo yhteistyöohjelmien ja opiskelijavaihto sopimuksien määrä, joita yliopistolla on yli 200 instituution kanssa ympäri maailmaa. Näihin lukeutuvat mm. UC Berkeley, Stanford University, Universita di Bologna, National University of Singapore, Nanyang Technological University ja PUC – Rio Grande do Sul. UCAM:n eri keskukset Kuubassa, Jakartassa, Singaporessa ja Brysselissä toimivat osana yliopiston kansainvälistä strategiaa.

“Murcia’s Lifestyle, Your Lifestyle”. UCAM:n kampus Los Jeronimos sijaitsee Murciassa, Espanjan kaakkoisen alueen pääkaupungissa, jossa yhdistyvät Välimeren ilmasto sekä upeat luonnonmaisemat mukaan lukien upeat Costa Cálidan rannat, vuoret sekä hedelmätarhat. Murciassa näkyy vahvasti Espanjalaisen kulttuurin perintö, johon kuuluvat tietysti Flamengo, Tapas sekä monet erilaiset juhlat. Ihmiset ovat hyvin sosiaalisia, humoristisia, iloisia ja ystävällisiä etelä-Espanjalaiseen tapaan. Murcia on täynnä taiteellista sekä sosiaalista dynamiikkaa, minkä lisäksi kaupunki tunnetaan turvallisesta ympäristöstään, modernista infrastruktuurista sekä erittäin edullisista elinkustannuksista.

“The Elite of Sports”. UCAM on Espanjan ja koko Euroopan johtavia urheiluyliopistoja. Seuraten Anglo-Saxon rakennelmaa, urheilu on osa yliopiston DNA:ta ja koulu onkin ollut Espanjan yliopistomestari kolmena perättäisenä vuotena. Koulussa opiskelee vuosittain eri lajien huippuja aina olympiamitalisteista maailmanmestareihin. Yliopisto toimii taustana myös 21 eri urheilujoukkueelle, johon kuuluvat mm. ammattilaisjalkapallojoukkue UCAM Murcia FC sekä ammattilaiskoripallojoukkue UCAM Murcia CB, jota vuonna 2015 edusti mm. Suomen maajoukkuepelaaja Gerald Lee Jr. Urheilufasiliteettien puolesta opiskelijoilla on mahdollisuus hyödyntää yliopiston tasokasta urheilukeskusta sekä kuntosalia.

• Paikkakunta: Murcia, Espanja
• Yliopiston kotisivut: http://international.ucam.edu
• Opiskelijoita: 15 541, joista n. 10% ulkomailta
• Haku: Mikäli Espanjassa opiskelu UCAM:n yliopistossa tuntuu sinun jutultasi, ole meihin yhteydessä täyttämällä alla oleva yhteystietolomake. Neuvomme sinua kaikissa kysymyksissä, autamme sinua oikeiden papereiden täyttämisessä, sekä lähetämme hakupaperisi puolestasi koulun yhteyshenkilöllemme erikoiskäsittelyyn. Palvelumme on ilmainen.

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

    Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

    Oletko kiinnostunut:

    Hakija:

    Kerro itsestäsi:

    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi