Middlesex University

Englannissa opiskelu: Middlesex University

Kiinnostaako opiskelu englannissa?

Edustamme Lontoossa sijaitsevaa Middlesex yliopistoa. Middlesex on moderni yliopisto, joka tarjoaa laajan kirjon eri kursseja ja tutkintoja moneen makuun. Tutkinnot ovat kauttaaltaan laadukkaita. Yliopiston vuonna 2015 teettämän tutkimuksen mukaan 91 prosenttia valmistuneista opiskelijoista olivat joko kokoaikaisessa työsuhteessa tai saaneet jatko-opiskelupaikan.

Yliopiston kampus sijaitsee lyhyen matkan päässä Lontoon keskustasta turvallisella ja viihtyisällä alueella, jossa opiskelijoille on tarjolla mukavasti virikkeitä. Monet opiskelijat päättävätkin jäädä asumaan yliopiston omiin asuntoloihin.

Middlesex on kansainvälinen yliopisto. Vuosittain kampuksella voi törmätä opiskelijoihin yli 140 eri maasta. Yliopiston kansainvälisyydestä kertoo myös sen omat kampukset Dubaissa, Maltalla sekä Mauritiuksella. Vuonna 2016, tunnettu Time’s Higher Education Rankings sisällytti Middlesex yliopiston maailman 200 kansainvälisimmän yliopiston joukkoon.

Opintotarjonta: Middlesex yliopiston opintotarjonta on erittäin laaja ja opiskelijalla riittää valinnanvaraa. Tutkintoja on tarjolla mm. seuraavissa laitoksissa: Taiteet ja design, kauppatieteet, tietotekniikka, arkkitehtuuri, elokuva ja media, terveydenhuolto ja yhteiskuntaoppi, luonnontieteet, laki, esittävät taiteet, psykologia, sosiologia, liikuntatieteet. Tarjottavat tutkinnot löytyvät osoitteesta: http://www.mdx.ac.uk/courses

Huom! Brexit saattaa vaikuttaa Britanniassa opiskeluun tavoilla, jotka selviävät vasta ero neuvotteluiden päätyttyä. Tämä kannattaa ottaa huomioon kaikkien, jotka ovat suunnitelleet opiskelua Britanniassa. https://www.mdx.ac.uk/study-with-us/international/what-you-need-to-know-about-brexit

Lontooseen freemoverina vaihto-opiskelemaan

Middlesex yliopistoon voit lähteä kauttamme myös ns. free moverina vaihto-oppilaaksi. Voit opiskella vaihdossa joko yhden tai kaksi opintojaksoa. Kysy meiltä lisää.

Yliopisto
• Paikkakunta: Lontoo, Iso-Britannia
• Yliopiston kotisivut: www.mdx.ac.uk/
• Opiskelijoita: n. 25 000

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

    Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

    Oletko kiinnostunut:

    Hakija:

    Kerro itsestäsi:

    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi