Montana State University Billings, Montana

Yliopisto

MSU Billings on 1927 perustettu Montanan osavaltion yliopisto. Koulu sijaitsee upealla Billingsin alueella ja kampus on viihtyisä puistoineen ja maisemineen.

MSUB tarjoaa laadukkaita opintolinjoja niin kandidaatin kuin maisterin opinnoista kiinnostuneille. Osavaltion yliopistona vaihtoehtoja on normaalia enemmän ja opinnot ovat yksityisiä yliopistoja edullisemmat. Huomionarvoista on myös, että koulu tarjoaa oppilaille mahdollisuuden opiskella ensimmäiset kaksi vuotta heidän City Collegessa, jossa lukukausimaksut ovat vain 8,000 dollaria vuodessa. Saavutettuasi ns. associate degreen, voit joko helposti jatkaa opintoja MSUB:n pääyliopistolla tai halutessasi hakea muualle USA:ssa.

Yliopistolla on tarjota mitä upeimmat puitteet nauttia opiskelijaelämästä myös luokkahuoneiden ulkopuolella. Kampuksella on tarjolla suuri määrä eri opiskelijaklubeja sekä aktiviteetteja, mukaan lukien koulun oma International Student Club (ISC), joka järjestää tapahtumia koulun ulkomaalaisille opiskelijoille. Kampuksen ulkopuolella voit nauttia Billingsin mukavasta keskustasta tai alueen upeasta luonnosta erilaisten aktiviteettien, kuten retkeilyn tai koskenlaskun, parissa.

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

    Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

    Oletko kiinnostunut:

    Hakija:

    Kerro itsestäsi:

    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi