Plymouth State University, New Hampshire

Plymouth State University, New Hampshire // Yhdysvaltoihin opiskelemaan

Yhdysvaltoihin opiskelemaan

Plymouth State University sijaitsee idyllisessä opiskelijakaupungissa New Hampshiressa. Osavaltion ns. state yliopistona se tarjoaa erityisen paljon mahdollisuuksia opiskelijoille niin opintojen kuin muiden aktiviteettien suhteen. Koululla on tarjolla yli 120 eri opiskelijaklubia ja oma laskettelukeskus 30 minuutin päässä kampukselta. Upea kampus, n. 6,500 opiskelijaa sekä kansainvälinen ilmapiiri takaavat sen, että kampuksella riittää sopivasti vilskettä.

Yliopistolta on vain puolentoista tunnin matka Bostonin keskustaan. Tarjolla on edullinen bussiyhteys kampukselta suoraan Bostoniin, niille jotka haluavat nauttia suurkaupungin vilskeestä. Myös koulun urheilutapahtumat tarjoavat oppilaille upeaa viihdettä, joista erityismainintana koulun jääkiekkojoukkue, joka menestyy vuosittain loistavasti. Mainittakoon, että koululla on tarjolla myös paljon pikkutöitä opiskelijoille, jotka haluavat tienata taskurahaa opintojen ohessa mm. työskentelemällä koulun laskettelukeskuksessa tai kirjastossa.

Lue Yhdysvaltoihin opiskelemaan lähteneiden asiakkaiden terveiset Plymouthista blogistamme

Ote blogista:

“Kokonaisuutena päätös suunnata jatko-opiskelemaan Yhdysvaltoihin on meidän kaikkien mielestä vaikuttanut varmasti tähän mennessä elämämme parhaalta päätökseltä. Jo luodut ystävyyssuhteet ja kontaktit, lukuisat uudet ja ihmeelliset kokemukset sekä valtaisa kehitys kielitaidossa ovat vain ja ainoastaan lisänneet tunnetta oikeasta valinnasta. Kun vielä ottaa huomioon, että olemme viettäneet täällä vasta muutaman viikon, on lähes mahdotonta edes kuvitella mitä tulevat kuukaudet ja vuodet vielä tuovat tullessaan. Tahdomme kiittää URA:a suuresta tuesta ja kaikesta mahdollisesta tsempistä, joka loppujen lopuksi meidät tänne johdatti. Tuskin olisimme tänne päätyneet ilman Teitä.” – Ilari, Joni ja Anton

Yhdysvaltoihin opiskelemaan lähtemisen hinta PSU:ssa

Kandidaatin tutkinnon lukuvuosi: $18,320

Akateemisen stipendin suuruus: $5,000 – $10,000. Minimivaatimus 7.4 keskiarvo.

Maisterin tutkinnon lukuvuosi: $10,620 – $12,420. Maisterin tutkintoa aloittavilla on mahdollisuus hakea stipendiä opiskeluun kalenterivuosittain huhtikuun ensimmäinen päivä. Halutessaan opiskelijoiden on myös mahdollista hakea ns. Graduate Assistantship –rooleja, joissa opiskelija tekee töitä koululle ja saa vastineeksi ilmaisen tutkinnon sekä hiukan taskurahaa.

 • Paikkakunta: Plymouth, New Hampshire
 • Kotisivut: http://www.plymouth.edu
 • Opiskelijoita: n. 6,500
 • Opiskelija-opettajasuhde: 16:1

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

  Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

  Oletko kiinnostunut:

  Hakija:

  Kerro itsestäsi:

  Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi