Post University, Connecticut

Post University, Connecticut // Yhdysvalloissa opiskelu

Yliopistosta

Jo vuonna 1890 perustettu Post University sijaitsee Waterburyn mukavassa kaupungissa Connecticutin osavaltiossa. Reilun 7,000 oppilaan yliopisto tarjoaa oppilaille mukavan ja ystävällisen ilmapiirin ideaaleine luokkakokoineen. Oppilailla on mahdollisuus vuorovaikuttaa opettajien kanssa päivittäin opiskelussa, mitä esimerkiksi osavaltioiden isoissa yliopistoissa harvemmin on mahdollista tehdä. Oppilaista välitetään ja ympäristö hyvälle opintomenestykselle on mitä mainioin.

Post University on erityisesti kauppatieteisiin erikoistunut yliopisto, mutta tarjolla on korkeatasoisia opintoja myös erikoisemmillakin aloilla kuten pelisuunnittelussa ja animaatiossa. Koululla on tarjolla laadukkaita tutkintoja myös biologiassa, sosiologiassa ja psykologiassa.

Yliopistolla vallitsee kansainvälinen ilmapiiri, ja suomalaisen opiskelijan on helppo sisäistää USA:n opiskelijaelämä Postissa. Tästä pitävät huolen useat koulun eri aktiviteetit luokkahuoneiden ulkopuolella eri opiskelijaklubien sekä kampus-tapahtumien toimesta. Koululla on tarjolla myös paljon viihdyttäviä urheilutapahtumia, koulun urheilujoukkueiden kilpaillessa NCAA Division II -tasolla. USA:n tunnettua yliopiston “school spirit” -asennetta voikin Post Universityssa kokea erityisen hyvin, sillä iso osa opiskelijoista on osallisena mukana yliopistourheilussa.

 

 • Paikkakunta: Waterbury, Connecticut
 • Koulun Kotisivut: http://www.post.edu
 • Oppilaita: noin 7,300
 • Oppilas/Opettaja Ratio: 15:1

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

  Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

  Oletko kiinnostunut:

  Hakija:

  Kerro itsestäsi:

  Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi