Southern Utah University, Utah

Southern Utah University, Utah // Yhdysvalloissa opiskelu

Yliopisto

Southern Utah University sijaitsee Cedar City:n kaupungin upeissa maisemissa. SUU on perustettu vuonna 1898 ja on siitä lähtien kasvanut arvostetuksi yliopistoksi Yhdysvalloissa. Koulu sijaitsee vain 2.5 tunnin ajomatkan päässä Las Vegasista ja kolmen tunnin päässä Salt Lake Cityn kaupungista. Laskettelusta pitäville huomionarvoista on myös koulun välitön läheisyys upeista laskettelurinteistä, joilla voi nauttia “maailman parhaista lumista”.

Yliopisto tarjoaa oppilaille mahdollisuuden tasokkaaseen opiskeluun yli 85 pääainevaihtoehdon voimin. SUU:hun voit lähteä suomalaisesta yliopistosta myös lukukaudeksi tai kahdeksi Freemover -vaihtoon.

Aktiviteetteja koulun ulkopuolella on tarjolla enemmän kuin tarpeeksi, mukaan lukien fraternityjen, oppilasklubien ja yliopistourheilun. SUU Thunderbirds-urheilujoukkueet kilpailevat NCAA 1 Divisioonassa, mikä takaa mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen yliopistourheilu parhaimmillaan.

Ilmapiiri SUU:ssa on hyvin kansainvälinen, ja vuosittain kampuksella voi tavata lähes 500 ulkomaalaista oppilasta eri puolilta maailmaa. Mikäli haluat tehdä opintokokemuksesta vieläkin eksoottisemman, on mahdollista hakea vaihto-opiskeluun ympäri maailmaa koulun eri yhteistyövaihtoehtoihin. Koulu tarjoaa myös upean määrän erilaisia työharjoittelu/internship -vaihtoehtoja sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla.

 

 • Paikkakunta: Cedar City, Utah
 • Kotisivut: http://suu.edu
 • Opiskelijoita: yli 7,000
 • Opiskelija-opettajasuhde: 20:1

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

  Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

  Oletko kiinnostunut:

  Hakija:

  Kerro itsestäsi:

  Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi