Espanjaan opiskelemaan

UCAM Murcia // Espanjaan opiskelemaan

UCAM Yliopisto – Lähde Espanjaan opiskelemaan!

UCAM Universidad Católica San Antonio on Espanjan itärannikolla Murcian kaupungissa sijaitseva yksityinen yliopisto. Arvostettu yliopisto tarjoaa monipuolisesti tutkintoja sekä espanjaksi että englanniksi. Kaupunkina Murcia tunnetaan kauttaaltaan hyvin siistinä ja mukavana opiskelijakaupunkina, jossa elinkustannukset ovat erittäin edulliset. Esimerkiksi jaettu asunto kaupungin ytimestä maksaa opiskelijalle vain 120-250€ kuukaudessa.

Tarjolla on niin kandidaatin-, maisterin- kuin tohtoritason tutkintoja. Lisäksi voit lähteä lukukaudeksi tai kahdeksi ns. free mover –vaihtoon sekä opiskelemaan kieliä. Tutkintoja on englanniksi ja espanjaksi. UCAM:in LaLiga puolen profiilista näet urheilutieteiden tutkinnot.

UCAM:n kampus Los Jeronimos sijaitsee Murciassa, Espanjan kaakkoisen alueen pääkaupungissa, jossa yhdistyvät Välimeren ilmasto sekä upeat luonnonmaisemat mukaan lukien upeat Costa Cálidan rannat, vuoret sekä hedelmätarhat. Murciassa näkyy vahvasti Espanjalaisen kulttuurin perintö, johon kuuluvat tietysti Flamengo, Tapas sekä monet erilaiset juhlat. Ihmiset ovat hyvin sosiaalisia, humoristisia, iloisia ja ystävällisiä etelä-Espanjalaiseen tapaan. Murcia on täynnä taiteellista sekä sosiaalista dynamiikkaa, minkä lisäksi kaupunki tunnetaan turvallisesta ympäristöstään ja modernista infrastruktuurista.

Myös URA:n työntekijä Anton opiskeli liikuntatieteiden maisteriksi Master in High Performance Sport: Strength and Conditioning -linjalta.

Myös URA:n työntekijä Anton opiskeli liikuntatieteiden maisteriksi Master in High Performance Sport: Strength and Conditioning -linjalta.

Yliopiston opetuksen periaatteet // Espanjaan opiskelemaan

Opiskele Espanjan Murcian idyllisen kauniissa ympäritössä

Opiskele Espanjan Murcian idyllisen kauniissa ympäristössä.

 

“Person to Person, Face to Face”. Yliopiston professorit ovat läheisiä opiskelijoiden kanssa, jokaisella opiskelijalla on henkilökohtainen tutor ja luokkakoot ovat sopivan pieniä. Tarjolla laaja skaala akateemisia ohjelmia ja tutkintoja, joilla on “European Higher Education Area” -status.

“Learning in Action”. UCAM panostaa vahvasti opiskelijoiden omien käytännön taitojen kehittämiseen. Yliopiston huippuluokkaiset puitteet, mukaan lukien laboratoriot ja studiot antavat opiskelijalle mahdollisuuden harjoitella opittuja asioita käytännön tilanteissa. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa työharjoittelu joko julkisessa tai yksityisessä instituutiossa, jossa he saavat kokea millaista on olla töissä “omalla alalla”. UCAM tarjoaa myös monia tutkimusmahdollisuuksia tehden yhteistyötä mm. Danonen, Vodafonen ja Siemensin kanssa.

“More than Knowledge – Values”. Hyvien arvojen jakaminen on tärkeä pilari, jolle yliopiston toiminta rakentuu: Opiskelijasta ei tule ainoastaan hyviä ammattilaisia, vaan heille kehittyy myös vahva henkilökohtainen etiikka ja empatia. UCAM:n tarjoaa mahdollisuuksia kehitykseen vapaaehtoistyön, kongressien, seminaarien, ja tutkimushankkeiden kautta.

“Open and Global”. UCAM:in ollessa erittäin kansainvälinen instituutio on myös opiskelijoilla mahdollisuus saada kansainvälistä perspektiiviä. Tästä kertoo yhteistyöohjelmien ja opiskelijavaihto sopimuksien määrä, joita yliopistolla on yli 200 instituution kanssa ympäri maailmaa.

 

URA:n asiakas Jannen kokemuksia

Murcia itsessään on halpa ja lämmin kaupunki joka sopii erityisesti opiskelijalle. Asuntoja on paljon saatavilla ja kulkeminen kaupungissa ja lähialueilla on helppoa ja halpaa. Suosittelen polkupyörän ostamista, sillä täällä se on yksi mukavimmista kulkuvälineistä. Erityisen nautinollista Murciassa on lähteä viikonloppuisin läheisille rannoille ja nautiskella opiskelukavereiden seurasta.

Muuttaessa Espanjaan kannattaa varata muutama viikko perusasioiden hoitoon, kuten asunnon saamiseen, internetin hankkimiseen ja puhelinliittymän ostamiseen. Kannattaa varautua, että Espanjassa kaikki ei tapahdu hetkessä vaan asiat järjestyvät ajallaan. Itse en tänne tullessa puhunut sanaakaan Espanjaa, mutta avoimin mielin sen oppii hyvinkin nopeasti, sillä kaikki asiointi kaupungissa käydään Espanjaksi. Lohdutuksena niille, jotka pelkäävät kielen hankaluuksia, niin koulu on täysin englanninkielinen.

Vaikka lähteminen voi tuntua vaikealta ja hankalalta voin omasta kokemuksestani kertoa, että se on mahdollista. Muutin itse Espanjaan tyttöystäväni ja koirani kanssa ja emme ole päivääkään katuneet päätöstämme. En voisi olla tyytyväisempi nykyiseen tilanteeseeni ja tästä suuri kiittäminen onkin University Recruiting Agencyn Antonille.

Lue koko teksti blogista klikkaamalla tästä

Espanjassa liikuntatieteitä opiskeleva Janne

Espanjassa liikuntatieteitä opiskeleva Janne

Kohde INFO – UCAM yliopisto, Espanja

 Paikkakunta: Murcia, Espanja
 Hinnat:  Katso eritelty hinnoittelu alhaalta
 Yliopiston kotisivut: http://international.ucam.edu
 Opiskelijoita: 15 541, joista n. 10% ulkomailta
 Haku: Mikäli olet kiinnostunut opiskelemisesta UCAM:n yliopistossa, ole meihin yhteydessä täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Neuvomme sinua kaikissa kysymyksissä, autamme sinua oikeiden papereiden täyttämisessä, sekä lähetämme hakupaperisi puolestasi koulun yhteyshenkilöllemme erikoiskäsittelyyn.