Post University, Connecticut // Yhdysvalloissa opiskelu

Yliopistosta

Jo vuonna 1890 perustettu Post University sijaitsee Waterburyn mukavassa kaupungissa Connecticutin osavaltiossa. Reilun 7 000 oppilaan yliopisto tarjoaa oppilaille mukavan ja ystävällisen ilmapiirin ideaaleine luokkakokoineen. Oppilailla on mahdollisuus vuorovaikuttaa opettajien kanssa päivittäin opiskelussa, mitä esimerkiksi osavaltioiden isoissa yliopistoissa harvemmin on mahdollista tehdä. Oppilaista välitetaan ja ympäristö hyvälle opintomenestykselle on mitä mainioin.

Post University on erityisesti kauppatieteisiin erikoistunut yliopisto, mutta tarjolla on korkeatasoisia opintoja myös erikoisemmillakin aloilla kuten peliensuunnittelua ja animaatiota. Koululla on tarjolla laadukkaita tutkintoja myos mm. biologiassa, sosiologiassa ja psykologiassa.

Yliopistolla vallitsee kansainvälinen ilmapiiri ja suomalaisen opiskelijan on helppo sisäistää USA:n opiskelijaelämä Postissa. Tästä pitävät huolen useat koulun eri aktiviteetit luokkahuoneiden ulkopuolella eri opiskelijaklubien sekä kampus-tapahtumien toimesta. Koululla on tarjolla myös paljon viihdyttäviä urheilutapahtumia, koulun urheilujoukkueiden kilpaillessa NCAA Division II -tasolla. USA:n tunnettua yliopiston “school spirit” -asennetta voikin Post Universityssa kokea erityisen hyvin, sillä iso osa opiskelijoista on osallisena mukana yliopistourheilussa.

• Paikkakunta: Waterbury, Connecticut
• Koulun Kotisivut: http://www.post.edu
• Oppilaita: n. 7300
• Oppilas/Opettaja Ratio: 15:1