Southern Utah University, Utah // Yhdysvalloissa opiskelu

Yliopisto

Southern Utah University sijaitsee Cedar City:n kaupungin upeissa maisemissa. SUU on perustettu 1898 ja on siitä lähtien kasvanut arvostetuksi yliopistoksi USA:ssa. Koulu sijaitsee vain 2.5 tunnin ajomatkan päässä Las Vegasista ja kolmen tunnin päässä Salt Lake Cityn kaupungista. Laskettelusta pitäville huomionarvoista on myös koulun välitön läheisyys upeista laskettelurinteistä “maailman parhailla lumilla”.

Yliopisto tarjoaa oppilaille mahdollisuuden tasokkaaseen opiskeluun yli 85 pääainevaihtoehdon voimin. SUU:hun voit lähteä suomalaisesta yliopistosta myös lukukaudeksi tai kahdeksi Freemover -vaihtoon.

Aktiviteetteja koulun ulkopuolella on tarjolla enemmän kuin tarpeeksi mm. fraternityjen, oppilasklubien, ja yliopisto urheilun puolesta. SUU Thunderbirds- urheilujoukkueet kilpailevat NCAA 1 Divisioonassa, mikä takaa mahdollisuuden kokea USA:n yliopistourheilu parhaimmillaan.

Ilmapiiri SUU:ssa on hyvin kansainvälinen ja vuosittain kampuksella voi tavata lähes 500 ulkomaalaista oppilasta eri puolilta maailmaa. Mikali haluat tehdä opintokokemuksesta vieläkin eksoottisemman, on mahdollista hakea vaihto-opiskeluun ympäri maailmaa koulun eri yhteistyö vaihtoehtoihin. Koulu tarjoaa myös upean määrän eri työharjoittelu/internship -vaihtoehtoja niin USA:ssa kuin ulkomailla.

• Paikkakunta: Cedar City, Utah
• Kotisivut: http://suu.edu
• Opiskelijoita: yli 7 000
• Opiskelija-opettajasuhde: 20:1