Averett University, Virginia

Averett University, Virginia // Yhdysvalloissa opiskelu

Ulkomaille opiskelemaan: Averett yliopisto Virginiassa

Averett University on hyvä ja monipuolinen yliopisto, joka on ollut suomalaisten suuressa suosiossa jo pitkään. Yliopistossa on opiskellut kandidaatiksi myös URA:n työntekijöistä Anton ja Timi. Virginian lämmin ilmasto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet takaavat, että opiskelujen ohella riittää tekemistä. Koulussa on opiskelijoita yli 20 maasta. Yliopisto on perustettu vuonna 1859.

Yliopistolla on vahvat siteet Suomeen, josta hyvä osoitus on aktiivinen Averett Finnish Alumni -järjestö. Vuosittaiseen kokoukseen tulee ihmisiä joka kesä Yhdysvalloista asti.

Averett sijaitsee Etelä-Virginiassa pienessä Danvillen kaupungissa. Melko lähellä on suuria kaupunkeja kuten Raleigh, Richmond ja Charlotte, joissa on jokaisessa tarjolla tekemistä niin shoppailun, huippu-urheilun (NFL, NBA, NHL) sekä muiden aktiviteettien parissa.

Huomionarvoista on yliopiston todella hyvät stipendimahdollisuudet suomalaisille opiskelijoille: Kandidaatin tutkintoon $20 000 vuosittainen stipendi yli 7,0 keskiarvon omaaville asiakkaillemme. 15 000 $ vuosittainen stipendi keskiarvon ollessa 6,0 – 7,0.

 • Paikkakunta: Danville, Virginia
 • Koulun kotisivut: http://www.averett.edu
 • Oppilaita: Yhteensä 2400 opiskelijaa, joista 1,000 kandidaattiopiskelijaa
 • Oppilas/opettaja-suhde: 12:1

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake tai soita meille!

  Mikä yliopisto sinua kiinnostaa:

  Oletko kiinnostunut:

  Hakija:

  Kerro itsestäsi:

  Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi